Een nieuw kunstgebit, zoals u het mooi vindt

U wilt een nieuw kunstgebit laten maken, om uw oude te vervangen. (eerste kunstgebit) Bij Dentall Company bent u hiervoor aan het juiste adres. Willem maakt uw prothese op ambachtelijke wijze, waardoor de opties voor uw nieuwe kunstgebit eindeloos zijn.

Kunstgebit zoals op (eigen) foto

Wilt u er met uw nieuwe kunstgebit precies zo uitzien als vroeger met uw eigen tanden en kiezen? Dat kan. Vanaf een foto uit die tijd, kan Willem uw nieuwe kunstgebit precies zo namaken. We begrijpen het ook heel goed als u, imperfecties die u storen, niet terug wilt laten komen in uw prothese. U bent vrij om de kleur, de vorm en de stand van uw tanden zelf te bepalen. Natuurlijk ontvangt u wel advies, om tot een mooi geheel te komen.

Willem maakt altijd eerst een pasprothese van was, zodat u goed kunt zien of u het mooi vindt. Aan deze pasprothese is nog alles te veranderen. Als er meerdere passessies nodig zijn is dat prima. U mag altijd iemand meenemen die meekijkt en meedenkt. Eventueel neemt u de pasprothese mee naar huis, zodat u het in uw eigen omgeving rustig kunt bekijken.

Pas als u tevreden bent, geeft u het akkoord voor het maken van uw definitieve nieuwe gebit.

Werkwijze aanmeten nieuw kunstgebit

Het laten maken van een nieuw kunstgebit hoeft niet lang te duren. Het kan zelfs in 1 dag! Wilt u liever vijf losse afspraken, één per week, dan kan dat natuurlijk ook.

Voor welke methode u ook kiest, rust en aandacht maken altijd onderdeel uit van de behandeling. U krijgt ruim de tijd om uw verhaal te doen en uw wensen kenbaar te maken.

Neem contact met ons op

voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.