Uw eerste kunstgebit (noodgebit)

Wanneer u loszittende zieke tanden, of ontbrekende elementen heeft, kan een kunstgebit een noodzakelijke oplossing bieden. Ook al draagt u dit eerste kunstgebit meestal maar een jaar, toch stelt Dentall Company hoge eisen aan uw noodgebit. De overgang van uw eigen tanden naar een kunstgebit is namelijk niet niks en die moet voor u zo prettig mogelijk verlopen.

We helpen u graag bij het bepalen of een kunstgebit voor u de juiste keuze is. U heeft hiervoor geen doorverwijzing nodig van de tandarts. Als u wilt kan Willem tijdens een vrijblijvend consult al uw vragen beantwoorden en u een advies op maat geven. Uw allereerste kunstgebit is een noodgebit, omdat uw mond zich nog moet aanpassen aan het dragen van een prothese.

Hebt u nog enkele gezonde tanden en kiezen, dan kunt u ook kiezen voor een gedeeltelijk kunstgebit.

Wanneer is een noodgebit nodig?

Een noodgebit vervangt uw eigen tanden en kiezen.

Voordelen van een noodgebit

Het liefst houdt u uw eigen tanden en kiezen, dat is logisch. Het kantelpunt ontstaat wanneer u last krijgt van pijn en andere ongemakken.

Uw uiterlijk met een noodgebit

U hoeft niet bang te zijn om tijdelijk zonder tanden door het leven te moeten gaan. Het noodgebit dat bij Dentall Company is gemaakt, wordt door de tandarts direct geplaatst, zodra de overgebleven tanden getrokken zijn.

Als u niet wilt dat iemand opmerkt dat u een kunstgebit draagt, dan kan Willem uw eigen gebit precies namaken. Dit doet hij met behulp van een foto van u, waarop uw tanden zichtbaar zijn. Als u daarentegen liever een andere stand, vorm of kleur wilt, dan kan dat ook. U mag altijd iemand meenemen om hierover mee te beslissen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de behandelingen bij Dentall Company, of het maken van een afspraak contact met ons op.