Kunstgebit in 1 dag

Een kunstgebit in 1 dag is een speciale service van Dentall Company. Alle vijf de afspraken plannen wij op dezelfde dag. Tussendoor vermaakt u zich in Wormerveer.

Er zijn cliënten die hier speciaal voor naar de Zaanstreek komen en er een minivakantie in eigen land aan vastplakken. Lijkt dat u ook wel iets? Er zijn diverse hotels en B&B’s die we u van harte aan kunnen raden.

Uw wensen kenbaar maken

U kunt in alle rust uw wensen voor uw nieuwe kunstgebit met Willem bespreken. We weten hoeveel invloed een prothese op uw uiterlijk kan hebben en we willen dat u zich daar goed bij voelt. Daarom vinden we het belangrijk om u veel vrijheid en keuze te geven voor de vorm, de kleur en de stand van uw tanden en kiezen. Tijdens de pasfase kunnen we in overleg met u eventuele correcties aanbrengen. Net zolang totdat u tevreden bent.

Horeca voucher

Tussen de afspraken door bent u vrij om naar huis te gaan of om Wormerveer beter te bekijken. Zoekt u een plekje om gezellig binnen te zitten en eventueel te werken of te lezen? Eetcafé de Herinnering aan de Zaanweg in Wormerveer, raden wij u van harte aan. Bent u van plan erheen te gaan, dan ontvangt u van ons een voucher.

Neem contact op

voor meer informatie over een kunstgebit in 1 dag of voor het inplannen van een afspraak.